Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Zwangerschap massage/behandeling

In de zwangerschap kan een vrouw met veel lichamelijke klachten te maken krijgen zoals pijn in de rug en nek en vocht vasthouden. Maar ook bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht kunnen slapen, zijn veel voorkomende problemen.

Zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijn en ongemak, en is tevens een ontspannen massage. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, het werkt kalmerend, is pijn bestrijdend en geeft een geluksgevoel.

De massage wordt gegeven op een massagebank "op een speciale zwangerschap body cushon waar u op uw buik kunt liggen" met een fijne massageolie en duurt 50-60 min.  Wilt u liever een Shiatsu behandeling tijdens de zwangerschap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 


Fit - Mommy to be


Ben jij zwanger en wil jij fit en gezond blijven tijdens je zwangerschap?

Wij bieden aan: 
Personal training- duo training - small group training

Waarom sporten tijdens je zwangerschap?

Een zwangerschap en bevalling vragen behoorlijk veel van een vrouwenlichaam. Daarom is het heel belangrijk dat je juist in deze periode heel goed voor jezelf zorgt. Naast goed eten, is het ook heel belangrijk dat je in beweging blijft. 

We houden tijdens de trainingen rekening met jouw veranderende lichaam en passen onze lessen aan op jou en wat jij op dat moment aankan. 

* Je bouwt conditie op zodat je de zwangerschap fit doorkomt en het helpt mee aan een sneller herstel na de geboorte van je kindje

* Je begint fit en vol vertrouwen aan je bevallingVoor prijzen en/of beschikbaarheid:
https://www.personal-training-assen.nl/CONTACT/
http://www.manueelpraktijkassen.nl/Contact/
 
E-mailen
Bellen