Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Shiatsu


Shiatsu therapie  (acupressuur):

Shiatsu betekent letterlijk shi=vinger atsu=druk oftewel vingerdruk.     

Shiatsu is een manuele, holistische therapie. Dit betekend dat de cliënt als één geheel wordt gezien.      

-fysiek, emotioneel & mentaal-

Shiatsu Namikoshi: Deze Japanse manuele therapie is gebaseerd op de westerse geneeskunde. Door druk te geven op bepaalde plekken op het lichaam wordt het zenuwstelsel, het metabolisme, de structuur van het skelet en dus het zelf-helend vermogen in werking gezet. De druk wordt met de duimen gegeven.

Zen Shiatsu: Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijke lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten in het lichaam. De druk wordt met de hand gegeven. Door deze druk die de behandelaar geeft op het lichaam van de cliënt, wordt de energiestroom beïnvloed in de meridianen (onzichtbare energiebanen in het lichaam).

Stoelshiatsu: 

De stoel shiatsu is een effectieve drukpunt massage van nek, hoofd, rug, schouders, armen en handen. Tijdens de behandeling wordt er druk uitgeoefend op deze gebieden en hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd. Het is een prettige methode om het stressniveau te verlagen en zo de negatieve gevolgen te reduceren of te voorkomen. De techniek is gebaseerd is op de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur).De stoel shiatsu wordt gegeven op een speciaal ontwikkelde stoel zodat het hele lichaam ontspant tijdens de behandeling. Tevens is het een erg laagdrempelige behandeling omdat de cliënt de behandeling gekleed ondergaat.

De stoelmassage ontspant de spieren in nek, schouders en armen die het meest te lijden hebben van (werk)stress of een verkeerde werkhouding. Na afloop van de stoelmassage voelt men zich ontspannen en de werking van de massage is weerstand verhogend.E-mailen
Bellen