Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Shiatsu therapie  (acupressuur):

Shiatsu betekent letterlijk shi=vinger atsu=druk oftewel vingerdruk.     

Shiatsu is een manuele, holistische therapie. Dit betekend dat de cliënt als één geheel wordt gezien.      

-fysiek, emotioneel & mentaal-

Shiatsu Namikoshi:  Japanse manuele therapie gebaseerd op de westerse geneeskunde. Door druk te geven op bepaalde plekken op het lichaam wordt het zenuwstelsel, het metabolisme, de structuur van het skelet en dus het zelf-helend vermogen in werking gezet. De druk wordt met de duimen gegeven.


Shiatsu is een Oosterse behandelwijze, het zorgt voor een verbetering van van de energie en verhoogt als het ware het energieniveau. Door Shiatsu herstel je sneller van allerlei soorten klachten. Tevens stimuleert Shiatsu indirect de productie van het geluk hormoon (serotonine) waardoor depressieve gedachten kunnen verminderen of verdwijnen. Het is van origine een preventieve behandelwijze, dus behandelen zodat je niet ziek wordt. Maar in Westerse landen wordt het ook vaak ingezet als behandeling zodra men de klachten al heeft.
De meeste mensen die bij mij komen voor een Shiatsu behandeling hebben al van alles geprobeerd om van hun klachten af te komen, via via horen ze dan van mijn Shiatsu-behandeling en zijn blij verrast nadat ze het een keer hebben 'uitgeprobeerd'.
De klachten die ik bijvoorbeeld zeer vaak behandel zijn rugklachten, nekklachten, tenniselleboog, carpaal tunnelsyndroom, hoofdpijnen (allerlei soorten) maar ook -allerhande spierklachten, pijntjes in het lichaam, hormonale klachten, burn-out of na een ongeval waaraan men lichamelijke klachten heeft overgehouden.
En het mooie is. Het geeft een zeer diepe ontspanning, de gunstige effecten werken nog dagen/weken na de behandeling door.
Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.  

De behandeling is zeer ontspannend, verlicht de spierspanning en geeft een positief gevoel!

Speciale Shiatsu -reset - methode

  • Shiatsu regulier 60 min
  • Shiatsu kort 30 min
  • Shiatsu 90
  • Shiatsu reset- 10 weken, elke week een behandeling van +/- 45 minuten om je lichaam volledig te 'resetten'. 

Je komt maar niet van je klachten af. Je hebt alles geprobeerd. Na een behandeling wacht je een paar weken voordat je weer een behandeling ondergaat, met als gevolg dat je weer helemaal 'vast' zit. 

 Probeer dan de Shiatsu -reset-.  Door een aantal weken, elke week, een Shiatsu behandeling te ondergaan geef je je lichaam telkens een boost. 

De Shiatsu zorgt ervoor dat je zelf genezend vermogen in gang wordt gezet. Maar omdat je waarschijnlijk al heel lang met de desbetreffende klachten rondloopt, en je het te lang aan hebt laten modderen voordat je actie ging ondernemen zal je lichaam zich terug willen vormen in  zijn oude vorm. Dit patroon kun je doorbreken door wekelijks een behandeling te ondergaan.

Speciale najaars -aanbieding- €500,- voor 10 behandelingen!!

Ontspannen, relaxt, klachten en pijnvrij het najaar door!

E-mailen
Bellen