Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Just 'RELAX'

Heb je geen specifieke klachten, maar ben je wel op zoek naar ontspanning?             

Plan dan een heerlijk massage -klassieke of hotstone- of reiki behandeling voor jezelf!

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf!

Klassieke massage

 

Een Klassieke Massage of Ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen.
Massage is afgeleid van het Arabische woord "mass" wat "aanraken" betekent. 
Door gebruik te maken van verschillende massage technieken tijdens de Klassieke Massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden.


Reiki behandeling

  • Reiki betekent Universele Energie en is een balans tussen binnen (ki) en buiten (rei). Bij Reiki wordt er energie doorgegeven via de handen van de Reiki gever naar de ontvanger. Iedereen heeft energie nodig om goed te kunnen functioneren. Is er ergens een blokkade bijvoorbeeld door ziekte of gebeurtenissen uit het verleden dan kan de energie niet meer goed door je lichaam stromen. Reiki kan deze lichamelijke en geestelijke blokkades opheffen en zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf geneest.

Wat kan Reiki voor u doen:

 Werkt zeer ontspannend en is goed tegen stress/burn out

  • Pijn verzachtend, bijvoorbeeld bij reuma, ischias, jicht, hernia of migraine
  • Men herstelt sneller na ziekte
  • Maar ook in acute gevallen zijn er hele goede resultaten met Reiki, hierbij kun je denken  aan verstuikingen en verzwikkingen.


 

Hot-stone massage

NB: 

De hot-stone massage kan alleen worden aangeboden indien de buitentemperatuur lager dan 22 graden Celsius is. Bij een hogere temperatuur ontstaat het risico dat het lichaam niet voldoende kan afkoelen na een massage en oververhittingsverschijnselen het gevolg zijn. Dit is ook de reden dat deze massage pas weer aangeboden wordt na het zomerseizoen. 

Een massage met hete basaltstenen en warme olie!

Wanneer je op zoek bent naar een ont stressende en ontspannende massage, biedt een hot-stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot-stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

E-mailen
Bellen