Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.

Gewichtsbeheersing sport & voeding


 Eet je wel goed/gezond?

Krijg je genoeg voedingsstoffen binnen op een dag? 

Krijg je genoeg vitamines binnen op een dag?


Wat we vaak vergeten is dat het lichaam "werkt" op gezonde, goede voeding! Ziektes, ongemakken en bijvoorbeeld vermoeidheid kunnen voorkomen worden door het nuttigen van de juiste voedingsmiddelen (en het vermijden van de verkeerde voedingsmiddelen). 

Heb je lichamelijke en of geestelijke klachten en heb je al van alles geprobeerd om er vanaf te komen? Graag help ik je een duidelijk beeld te krijgen welke voeding je het beste kunt laten staan of juist wel te nuttigen voor een optimaal resultaat. 

                                                  

Wil je graag afvallen of juist wat in gewicht aankomen? Bij Fit & Enjoy werk ik nauw samen met Sietze Lebbing, die in zijn werk als personal trainer bij personal-training-assen al vele mensen heeft geholpen aan een gezonde levensstijl. Afvallen (oftewel niet of minder eten) lukt ons allemaal wel. Helaas vallen de meeste mensen na een korte of langere periode weer in hun oude ritme. Met een jojo effect als gevolg. Het volhouden van een nieuwe manier van eten voor een optimaal resultaat is een stuk lastiger. Hier willen we je graag bij helpen. 

https://www.personal-training-assen.nl/PERSONAL-TRAINING-ASSEN/E-mailen
Bellen