Manueel Praktijk Assen 

Een massage krijgen, is tijd nemen voor jezelf.


Voetreflexzone-therapie                                                        

Voetreflexzone therapie is een drukpunt massage. Op en onder de voeten zitten de uiteinden van de zenuwbanen (reflexzones), deze bevinden zich ook op de handen en oren. Door deze punten te masseren en er druk op uit te oefenen zenden de zenuwen een signaal naar de hersenen die weer een signaal geven aan de corresponderende organen of lichaamsdelen. Door het masseren van deze reflexzones stimuleer je de bijbehorende lichaamsdelen en geef je de eerste aanzet tot genezing. 

Tevens worden blokkades verminderd waardoor energie weer beter kan stromen en het lichaam zichzelf beter kan genezen. Voetreflexmassage is heilzaam bij de volgende klachten: 


Reiki behandeling 

 
Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. In westerse Reiki (Usui Shiki Ryoho) wordt gewerkt met de handen waarbij het lichaam met een veronderstelde vorm van levensenergie. wordt behandeld. De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht'). Een andere, populaire Westerse vertaling van Reiki is "universele levensenergie", of simpelweg "het leven", "de wereld" of "spirituele energie". Bij het toepassen van Reiki worden lichaam, geest en ziel, als het aankomt op ziekte en genezing, als een geheel gezien.  


E-mailen
Bellen